Leergierige systeembeheerder met ambitie

OCS Consulting is op zoek naar een ervaren technisch systeem en/of applicatie beheerder om ons uitbreidende team te versterken. Zou jij graag de stap willen maken naar de installatie en het beheer van de toonaangevende software van SAS Institute en wil je graag aan de slag bij een toonaangevende consultancy op het gebied van SAS, lees dan verder…

Jouw profiel
Je ervaring dient als opstap voor de intensieve training van vier weken waarin je uitgebreid kennis maakt met de SAS software en het SAS platform. Daarnaast zal tevens aandacht worden besteed aan zaken als: distributed computing (high performance/ high availability), security & authentication, etc. Jij bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken.

Daarnaast beschik je over:

 • minimaal vijf jaar ervaring als systeem/applicatie beheerder in complexe omgevingen
 • uitgebreide kennis van LINUX, waarbij Windows een pré is
 • kennis van Web Applicatie Servers (JAVA)
 • kennis en interesse in systeemarchitecturen en hardware
 • kennis van zaken als ITIL, Release Management en Technical Lifecycle Managenent;
 • een bovenmatige interesse in het oplossen van complexe problemen
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • een pragmatisch, probleemoplossend, gestructureerd en klantgericht karakter
 • relevante certificeringen of de bereidheid deze te behalen;
 • bij voorkeur ervaring als consultant
 • bij voorkeur ervaring met software van SAS Institute (geen vereiste)

Wat bieden wij?
Onze werknemers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste mensen aan te trekken die met ons mee willen groeien. In ruil daarvoor bieden wij je de kans om te werken voor de meest toonaangevende organisaties in tal van sectoren. Omdat ieder persoon uniek is stellen we samen een plan op om je persoonlijke doelen te definiëren en te bepalen welke trainingen of cursussen noodzakelijk zijn om deze te realiseren. Uiteraard bieden wij een aantrekkelijk salaris inclusief secundaire voorwaarden zoals een auto/reisvergoeding, 28 vakantiedagen en vakantiegeld (8%) en deelname aan onze pensioenregeling.

Waarom OCS Consulting?
OCS Consulting is een IT consultancy gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij specialiseren ons in het gebruik van SAS software waarbij wij voortdurend investeren in de kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf en onze mensen. Op die manier kunnen wij blijven bijdragen aan het succes van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en vergaande expertise zijn wij als geen ander in staat om het verschil te maken en onze klanten te helpen om het maximale uit hun investering in SAS software te halen. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze creativiteit die ons in staat stelt om meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageren?
Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan ons ervaren team, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, wanneer je staat te popelen om nieuwe vaardigheden te leren en wanneer je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

 

Marlies Nering BogelSollicitaties kan je sturen naar recruitment.nl@ocs-consulting.com ter attentie van Marlies Nering Bögel.

Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen op +31 (0) 73 523 6000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.