SAS Business Intelligence specialist

Ben je een SAS Business Intelligence specialist en wil je onze opdrachtgevers voorzien van jouw expertise? Demonstreer je graag je communicatievaardigheden? Wil je onderdeel zijn van ons team van experts op het gebied van SAS? Dan heeft OCS Consulting de perfecte job voor jou!

Jouw profiel

Naast diepgaande kennis van de SAS-programmeertaal en de SAS BI-producten, ben je in staat om met de gebruikers samen te werken om hun eisen en wensen te vertalen naar rapportages en dashboards. Je bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken. Je bent gepassioneerd en je bent je bewust van het belang van kwaliteit, continuïteit en goede documentatie.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?

  • Een afgeronde studie (HBO of hoger) met een IT-gerelateerde specialisatie.
  • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van Business Intelligence met SAS.
  • Macro programmeer ervaring
  • Pré: kennis van SAS architectuur / platform
  • Pré: SAS Viya kennis
  • Allrounder die zelfredzaam is met een analytisch, creatief en probleemoplossend vermogen.
  • Goede communicatieve vaardigheden met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Relevante certificeringen of de bereidheid deze te behalen.

Wat bieden wij jou?

Word onderdeel van een organisatie waarbij een langdurige relatie met medewerkers, opdrachtgevers en partners hoog in het vaandel staat. Al onze relaties zijn gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en respect. Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste experts aan te trekken die samen met ons willen groeien. Als beloning krijg je de mogelijkheid samen te werken met toonaangevende bedrijven en ons team van ervaren en gemotiveerde collega’s. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een reiskostenvergoeding of leaseauto, 24-28 vakantiedagen, de mogelijkheid extra vakantiedagen te verkrijgen,, 8% vakantiegeld en deelname aan ons pensioen.

Waarom OCS Consulting?

OCS Consulting is een zeer succesvol IT consultancy. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van SAS Software en worden door SAS Institute erkent als leidend en toonaangevend door middel van onze gold partner status en het als eerste in Europa behalen van alle competency badges. We zijn actief in verschillende branches zoals finance, retail en overheid. We investeren continue in de kwaliteit van onze organisatie en onze medewerkers zodat we kunnen blijven bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Ons ervaren team en expertise zorgt ervoor dat wij uniek gekwalificeerd zijn om een verschil te maken zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van hun investering in SAS software.

Reageer

Wil je onderdeel gaan uitmaken van ons ervaren team? Wil je gedijen in een uitdagende omgeving van samenwerking en flexibiliteit? Sta je te popelen nieuwe vaardigheden te leren om je volledige potentieel te bereiken? En ben je een echte teamspeler? Dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Please use the button below to apply or call Marlies Nering Bögel at +31 (0)73 523 6000 for more information. No agencies please!

Employee Insights

Rocco: "Mijn functie IT (SAS) Consultant is erg veelzijdig. Elke dag kan weer anders zijn. Je komt met veel verschillende mensen in aanraking, uit alle niveaus van een organisatie. Ook ben je actief voor veel verschillende klanten in verschillende werkbranches. Dit is ook wat ik dan erg leuk vind aan de rol als IT Consultant bij OCS Consulting. Doordat je op zoveel verschillende omgevingen actief bent, bouw je in een kort tijdsbestek een erg groot portfolio op van verschillende branches en organisaties."


Kenneth: “For me OCS Consulting is a great company to work for. One would easily say that about the company they work for, however, here every achievement is a real team effort. The focus is on recognising one’s true potential and create an opportunity to use the best capabilities of that person to the fullest. As team lead I have shaped the unit Managed Services and work together with our clients to set it up in such a way that our efforts do best serve their needs. I really recommend working here!”