SAS Data Integration specialist

Ben je een SAS Data Integration specialist en wil je onze opdrachtgevers voorzien van jouw expertise en demonstreer je graag je communicatievaardigheden? Wil je onderdeel zijn van ons team van experts op het gebied van SAS? Dan heeft OCS Consulting de perfecte functie voor jou!

Jouw profiel

Je combineert diepgaande kennis van SAS-producten, zoals DI studio en Data Management Studio, met toegepaste kennis van data warehousetechnieken. Je bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken. Je bent gepassioneerd in het structureren, opzetten en onderhouden van complexe datastromen en je bent je bewust van het belang van kwaliteit, continuïteit en goede documentatie.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?

  • Een afgeronde studie (HBO of hoger) met een IT-gerelateerde specialisatie.
  • Enkele jaren ervaring op het gebied van Data Integration met SAS.
  • Een analytisch, creatief en probleemoplossend vermogen.
  • Een ondernemende persoonlijkheid.
  • De ambitie voorop te willen lopen in je vakgebied.
  • Oog voor detail en passie voor kwaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Word onderdeel van een organisatie waarbij een langdurige relatie met medewerkers, opdrachtgevers en partners hoog in het vaandel staat. Al onze relaties zijn gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en respect. Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste experts aan te trekken die samen met ons willen groeien. Als beloning krijg je de mogelijkheid samen te werken met toonaangevende bedrijven en ons team van ervaren en gemotiveerde collega’s. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een reiskostenvergoeding of leaseauto, 24-28 vakantiedagen, de mogelijkheid extra vakantiedagen te verkrijgen,, 8% vakantiegeld en deelname aan ons pensioen.

Waarom OCS Consulting?

OCS Consulting is een zeer succesvol IT consultancy. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van SAS Software en worden door SAS Institute erkend als leidend en toonaangevend door middel van onze gold partner status en het als eerste in Europa behalen van alle competency badges. We zijn actief in verschillende branches zoals finance, retail en overheid. We investeren continue in de kwaliteit van onze organisatie en onze medewerkers zodat we kunnen blijven bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Ons ervaren team en expertise zorgt ervoor dat wij uniek gekwalificeerd zijn een verschil te maken zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van hun investering in SAS software.

Reageer

Wil je onderdeel gaan uitmaken van ons ervaren team? Wil je gedijen in een uitdagende omgeving van samenwerking en flexibiliteit? Sta je te popelen nieuwe vaardigheden te leren om je volledige potentieel te bereiken? En ben je een echte teamspeler? Dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Please use the button below to apply or call Marlies Nering Bögel at +31 (0)73 523 6000 for more information. No agencies please!

Employee Insights

Miles: “At OCS Consulting I like the ability to learn in my daily work! We are always learning, through the problems we encounter with clients, certification courses or even just out of curiosity. OCS Consulting has been an enabler for me, they’ve given me an opportunity that I could have only dreamed about. If you genuinely care about your career, OCS will help you achieve anything.”