Systeembeheerder met ambitie

OCS Consulting zoekt een technisch systeem en/of technisch applicatiebeheerder om ons uitbreidende team te versterken. Wil jij graag de stap maken naar de installatie en het beheer van de toonaangevende software van SAS Institute en wil je graag aan de slag bij een toonaangevende consultancy op het gebied van SAS, lees dan verder…

De functie

Deze functie is tweeledig. De IT-afdeling binnen OCS Consulting staat voor de uitdaging om ondersteuning te bieden aan de snelgroeiende organisatie. Om dat nu én in de toekomst te kunnen doen is het van belang voortdurend kritisch te kijken naar de informatievoorziening en –systemen. Als Systeembeheerder lever je ondersteuning aan het beheren, documenteren, en verbeteren van het IT-ecosysteem van OCS Consulting.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor technische ondersteuning aan meer dan 50 collega’s.

Tevens dient je ervaring als opstap voor de intensieve training waarin je uitgebreid kennis maakt met de SAS-software en het SAS-platform om uiteindelijk onderdeel te worden van ons team Managed Services. Dit team is verantwoordelijk voor de installaties, de migraties en het onderhoud van de SAS-omgevingen van onze klanten. Tijdens de training zal onder andere aandacht worden besteed aan zaken als: distributed computing (high performance/ high availability), security & authentication, etc.

Jouw profiel

Je bent kritisch, analytisch, en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je werkt gestructureerd en je bent in staat systemen te doorgronden en te ontleden. Je houdt overzicht en kunt vakkundige documentatie en procedures opstellen, onderhouden en naleven. Je bent proactief en denkt op een creatieve en innovatieve manier mee over nieuwe ICT oplossingen. Daarnaast ben je je bewust van het belang van een continue werking van onze systemen binnen de productieomgeving.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde opleiding MBO 4 ICT (Systeembeheerder);
  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als systeembeheerder;
  • Relevante kennis van en werkervaring op het gebied van Windows Server 2012/2016, Windows10, Active Directory, Exchange
  • Uitgebreide kennis van Windows systemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stressbestendig;
  • Klant- en servicegericht;
  • Teamplayer;
  • Communicatief vaardig;
Wat bieden wij? 

Onze werknemers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste mensen aan te trekken die met ons mee willen groeien. In ruil daarvoor bieden wij je de kans om te werken voor de meest toonaangevende organisaties in tal van sectoren. Omdat ieder persoon uniek is stellen we samen een plan op om je persoonlijke doelen te definiëren en te bepalen welke trainingen of cursussen noodzakelijk zijn om deze te realiseren. Uiteraard bieden wij een aantrekkelijk salaris inclusief secundaire voorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, 24-28 vakantiedagen en vakantiegeld (8%) en deelname aan onze pensioenregeling.

Waarom OCS Consulting?

OCS Consulting is een IT consultancy gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij specialiseren ons in het gebruik van SAS software waarbij wij voortdurend investeren in de kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf en onze mensen. Op die manier kunnen wij blijven bijdragen aan het succes van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en vergaande expertise zijn wij als geen ander in staat om het verschil te maken en onze klanten te helpen om het maximale uit hun investering in SAS software te halen. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze creativiteit die ons in staat stelt om meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageren?

Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan ons ervaren team, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, als je staat te popelen nieuwe vaardigheden te leren en als je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Employee Insights

Rocco: "Mijn functie IT (SAS) Consultant is erg veelzijdig. Elke dag kan weer anders zijn. Je komt met veel verschillende mensen in aanraking, uit alle niveaus van een organisatie. Ook ben je actief voor veel verschillende klanten in verschillende werkbranches. Dit is ook wat ik dan erg leuk vind aan de rol als IT Consultant bij OCS Consulting. Doordat je op zoveel verschillende omgevingen actief bent, bouw je in een kort tijdsbestek een erg groot portfolio op van verschillende branches en organisaties."