Webapplicatie ontwikkelaar – entry level

Wat ga je doen?

Bij OCS ontwikkelen we slimme, op maat gemaakte oplossingen voor onze opdrachtgevers. Sommige van deze oplossingen vragen om een slimme user interface voor toegang via de browser, met een back-end die draait op SAS. SAS is een programmeertaal die zich richt op snelle verwerking en statistische analyse van data.

Jouw rol als Full Stack Web Developer is het ontwikkelen van de volledige front-end en een deel van de back-end. De kern van de SAS-code wordt ontwikkeld door gespecialiseerde SAS-ontwikkelaars. De integratie met de applicatie, die doe jij. Voor dat alles gebruik je natuurlijk HTML5 en CSS3, maar ook JavaScript – met en zonder de bekende libraries. Je doet zowel de UI en UX als de technische implementatie. Kan het leuker?

Dat SAS de grote onbekende is voor je, dat begrijpen we. Gelukkig hebben we een groot team van experts die het je graag bijbrengen!

Wie ben je?

Onze nieuwe collega heeft minimaal een HBO-opleiding in een technische richting, en praktijkervaring – al dan niet hobbymatig –  met technieken als HTML, CSS, JavaScript, server-side computing (bijvoorbeeld PHP) en databases (bijvoorbeeld mySQL). WAMP is dan ook niet onbekend voor jou.

Verder zoeken we een hands-on mentaliteit en een self-starter. Je bent een stressbestendige doorzetter en bent nauwkeurig als het aankomt op je code. Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, bent discreet en leert snel. Je deinst er niet voor terug om met de belanghebbenden in gesprek te gaan om aan te horen wat ze willen, en om advies aan ze uit te brengen.

Omdat wij werken met veel internationale collega’s is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wat bieden wij?  

  • Een dynamische, internationale werkomgeving;
  • Veelzijdige functie met zeer afwisselende taken;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris;
  • Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waarom OCS Consulting?

OCS Consulting is een IT consultancy gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij specialiseren ons in het gebruik van SAS software waarbij wij voortdurend investeren in de kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf en onze mensen. Op die manier kunnen wij blijven bijdragen aan het succes van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en vergaande expertise zijn wij als geen ander in staat om het verschil te maken en onze klanten te helpen om het maximale uit hun investering in SAS software te halen. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze creativiteit die ons in staat stelt om meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageer

Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan onze organisatie, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, als je staat te popelen nieuwe vaardigheden te leren en als je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Please use the button below to apply or call Marlies Nering Bögel at +31 (0)73 523 6000 for more information.

No agencies please!  Acquisition through this vacancy is not appreciated. O.C.S. Consulting accepts no unwanted help from (recruiting) bureaus. CV’s being sent to any employee of O.C.S. Consulting without a specific assignment/contract will be treated as our property and be used as such, for which no payment is due.

Employee Insights

Kenneth: “For me OCS Consulting is a great company to work for. One would easily say that about the company they work for, however, here every achievement is a real team effort. The focus is on recognising one’s true potential and create an opportunity to use the best capabilities of that person to the fullest. As team lead I have shaped the unit Managed Services and work together with our clients to set it up in such a way that our efforts do best serve their needs. I really recommend working here!”