Marketing- en Communicatiemedewerker

Wat ga je doen?

Als medewerker marketing en communicatie draag je direct bij aan het succes van OCS Consulting. Je voelt je thuis in de dynamische wereld van consultancy in IT, bedenkt graag een marketingstrategie én brengt deze ook tot uitvoer. Je helpt ons om onze boodschap uit te werken en deze, zowel intern als extern, zo breed mogelijk uit te dragen. Je bruist van de ideeën, en hebt naar onze huidige uitingen gekeken en denkt: 'Dat kan ik beter!' Bovendien heb je bij OCS Consulting de mogelijkheid je rol te ontwikkelen en/of te verbreden.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven organisatie met een hecht en gezellig team en zoeken naar iemand die ons wilt helpen groeien. Als team pakken we alles samen op, ieder met onze eigen focus. Daarmee zorgen we samen voor een juiste verdeling van de werkdruk, maar bovenal voor het gevoel dat we het samen doen. Onze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en zijn met name werkzaam in de life sciences en de financiële industrie.

Wat zoeken we?

 • 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • HBO werk- en denkniveau
 • Oog voor detail en gevoel voor vormgeving
 • Iemand die IT-technisch onderlegd is. Affiniteit met IT, Life sciences en software is een pré
 • Iemand die In staat om een verhaal over te brengen
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, overige talen zijn een pré
 • Ervaring met het ontwerp, content management en vindbaar maken van websites
 • Ervaring met diverse marketingkanalen, waaronder social media
 • Formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan
 • Iemand die zegt: 'Kom maar op, ik regel het wel!' en die gewend is mensen achter de broek aan te zitten
 • Handigheid met Word, Excel en Outlook, PowerPoint en Teams én grafische software

Waarom OCS Consulting?

OCS Consulting is een IT consultancy gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij specialiseren ons in het gebruik van SAS software waarbij wij voortdurend investeren in de kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf en onze mensen. Op die manier kunnen wij blijven bijdragen aan het succes van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en vergaande expertise zijn wij als geen ander in staat om het verschil te maken en onze klanten te helpen om het maximale uit hun investering in SAS software te halen. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze creativiteit die ons in staat stelt om meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageer

Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan onze organisatie, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, als je staat te popelen nieuwe vaardigheden te leren en als je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Please use the button below to apply or call Marlies Nering Bögel at +31 (0)73 523 6000 for more information. No agencies please!

Employee Insights

Kenneth: “For me OCS Consulting is a great company to work for. One would easily say that about the company they work for, however, here every achievement is a real team effort. The focus is on recognising one’s true potential and create an opportunity to use the best capabilities of that person to the fullest. As team lead I have shaped the unit Managed Services and work together with our clients to set it up in such a way that our efforts do best serve their needs. I really recommend working here!”