Financieel Medewerker

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker zorg je voor inzicht en overzicht van onze financiën. Jouw input dient als stuur informatie voor zowel central services als het managementteam. Denk hierbij aan zaken zoals, het opstellen en aanleveren van KPIs, debiteurenoverzichten, budgetbewaking, kostenbeheersing en de jaarafsluiting. Waar nodig spring je bij om de reguliere administratieve processen te ondersteunen. Bij OCS Consulting heb je de mogelijkheid je rol te ontwikkelen en/of te verbreden.

Deze functie is voor 20 uur per week.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven organisatie met een hecht en gezellig team en zoeken naar iemand die ons wilt helpen groeien. Als team pakken we alles samen op, ieder met onze eigen focus. Daarmee zorgen we samen voor een juiste verdeling van de werkdruk, maar bovenal voor het gevoel dat we het samen doen. Onze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en zijn met name werkzaam in de life sciences en de financiële industrie.

Wat zoeken we?

  • Minimaal enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol
  • HBO werk- en denkniveau
  • Oog voor detail
  • Kennis van financiën, inclusief relevante wet- en regelgeving
  • Iemand die gewend is te werken met vertrouwelijke informatie en daar mee om weet te gaan
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, overige talen zijn een pré
  • Handigheid met Word, Excel en Outlook, PowerPoint en Teams
  •  Formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan

Waarom OCS Consulting?

OCS Consulting is een IT consultancy gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij specialiseren ons in het gebruik van SAS software waarbij wij voortdurend investeren in de kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf en onze mensen. Op die manier kunnen wij blijven bijdragen aan het succes van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en vergaande expertise zijn wij als geen ander in staat om het verschil te maken en onze klanten te helpen om het maximale uit hun investering in SAS software te halen. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze creativiteit die ons in staat stelt om meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageer

Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan onze organisatie, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, als je staat te popelen nieuwe vaardigheden te leren en als je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Please use the button below to apply or call Marlies Nering Bögel at +31 (0)73 523 6000 for more information. No agencies please!

Employee Insights

Kenneth: “For me OCS Consulting is a great company to work for. One would easily say that about the company they work for, however, here every achievement is a real team effort. The focus is on recognising one’s true potential and create an opportunity to use the best capabilities of that person to the fullest. As team lead I have shaped the unit Managed Services and work together with our clients to set it up in such a way that our efforts do best serve their needs. I really recommend working here!”