HR Officer

Als HR Officer bij OCS Consulting ga je graag de uitdaging aan gezien het brede takenpakket wat bij deze functie hoort. Met ons kleine team werk je samen aan alle facetten van het uitdagende HR-bedrijfsproces waarin je graag de verantwoordelijkheid neemt in een veelzijdige functie. In deze baan heb je een spilfunctie waarbij je het belangrijk vindt om servicegericht en accuraat te werken. Het is een uitdaging voor je om allerlei ad-hoc vragen vanuit de organisatie te beantwoorden en verschillende collega’s te ondersteunen.

Deze functie is voor minimaal 24 uur per week (beschikbaar op ma & vr is een pré)

Tot je takenpakket behoren o.a. de volgende activiteiten:

  • De instroom van de nieuwe medewerkers (inclusief recruitment activiteiten) en het onboarding proces van nieuwe collega’s
  • Verantwoordelijk voor alle personeelszaken zoals o.a. het actueel houden van de arbeidsvoorwaarden, arbeidscontracten, personeelsadministratie (in AFAS), verzuim, opleiding en trainingen;
  • Gevraagd en ongevraagd advies geven over HR-gerelateerde onderwerpen, zoals veranderende wet- en regelgeving
  • Proactief bedenken en verantwoordelijkheid nemen voor initiatieven om het geluk van medewerkers te verbeteren;
  • Begeleiding en advisering bij de uitstroom.

Waarom OCS Consulting?

Wij zijn een gedreven organisatie met een hecht en gezellig team en zoeken naar iemand die ons wil helpen groeien. Als team pakken we alles samen op, ieder met onze eigen focus binnen het gehele bedrijfsproces. Daarmee zorgen we samen voor een juiste verdeling van de werkdruk, maar bovenal voor het gevoel dat we het samen doen. Onze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en zijn met name werkzaam in de life sciences en de financiële industrie.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Onze nieuwe collega komt uit de omgeving van Den Bosch en beschikt over 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met (internationale) recruitment is een pré. Je hebt een afgeronde HR gerelateerde opleiding op HBO niveau. Je kan zelfstandig, rustig en systematisch werken en bent intrinsiek gemotiveerd. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gericht op het optimaliseren van processen. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen, probleemoplossend vermogen en flexibele werkhouding. Je hebt goede kennis van en ervaring met het MS office pakket. Ervaring met Afas is een pré Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is van groot belang gezien ons internationale medewerkersbestand.

Wat bieden wij?

Onze werknemers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste mensen aan te trekken die met ons mee willen groeien. Omdat ieder persoon uniek is stellen we samen een plan op om je persoonlijke doelen te definiëren en te bepalen welke trainingen of cursussen noodzakelijk zijn om deze te realiseren. Uiteraard bieden wij een aantrekkelijk salaris inclusief secundaire voorwaarden zoals 24-28 vakantiedagen, vakantiegeld (8%) (Op basis van 40 uur), deelname aan onze pensioenregeling en uiteraard deelname aan onze jaarlijkse OCS evenementen.

Wie zijn wij?

OCS Consulting is een IT consultancy gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij specialiseren ons in het gebruik van SAS software waarbij wij voortdurend investeren in de kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf en onze mensen. Op die manier kunnen wij blijven bijdragen aan het succes van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en vergaande expertise zijn wij als geen ander in staat om het verschil te maken en onze klanten te helpen om het maximale uit hun investering in SAS software te halen. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze creativiteit die ons in staat stelt om meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageer

Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan onze organisatie, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, als je staat te popelen nieuwe vaardigheden te leren en als je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Please use the button below to apply or call Marlies Nering Bögel at +31 (0)73 523 6000 for more information. No agencies please!

Employee Insights

Kenneth: “For me OCS Consulting is a great company to work for. One would easily say that about the company they work for, however, here every achievement is a real team effort. The focus is on recognising one’s true potential and create an opportunity to use the best capabilities of that person to the fullest. As team lead I have shaped the unit Managed Services and work together with our clients to set it up in such a way that our efforts do best serve their needs. I really recommend working here!”