Medewerker Verkoop- en projectadministratie

's-Hertogenbosch                           Vast dienstverband, 24 uur                  Salaris in lijn                                                                                                                                                      met kennis en ervaring

Wat hebben we voor je?


Wil jij een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor de projectadministratie, het contractbeheer en het leveren van waardevolle stuurinformatie? Laten we dan kennismaken, want wij zijn op zoek naar iemand met een frisse blik, die barst van het enthousiasme, klaarstaat om zichzelf te bewijzen en niet bang is om mensen achter de broek aan te zitten om de administratie op order te hebben en te houden. Je krijgt de mogelijkheid om te leren en te groeien in deze brede rol, zelfs als je nog niet veel ervaring hebt in een van de onderwerpen.

 Wij hebben onlangs AFAS geïmplementeerd voor onze belangrijkste processen, maar kunnen niet wachten daar meer uit te halen om vanuit onze rol de organisatie te verbazen met de mogelijkheden en daar kan jij dus deel van uitmaken! Maar wees er snel bij, we hebben maar 1 plekje.

Hoe is het team?


We hebben een hecht en gezellig team en zoeken naar iemand die ons wil helpen groeien. Als team pakken we alles samen op, ieder met onze eigen focus. Daarmee zorgen we samen voor een juiste verdeling van de werkdruk, maar bovenal het gevoel dat we het samen doen.

Wie is OCS Consulting?


OCS Consulting is een gedreven organisatie met vestigingen in Nederland, België, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Ook onze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en zijn met name werkzaam in de financiële en de life sciences industrie. Het team van medewerkers is al even divers en internationaal. Iets waar we trots op zijn.

Wat zoeken we?

  • Minimaal enkele jaren werkervaring met verkoop en of projectadministratie.
  • Ervaring met ERP software zoals AFAS.
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Een administratief talent met oog voor detail.
  • Iemand die gewend is om met vertrouwelijke informatie te werken en daarmee om kan gaan.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Handigheid met Word, Excel en Outlook, PowerPoint en Teams.
  • Formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan.

Wat zijn bonuspunten?

  • Ervaring met AFAS.
  • Ambitie om ook met klanten in contact te treden.

Reageer

Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan onze organisatie, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, als je staat te popelen nieuwe vaardigheden te leren en als je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou! 

Gebruik om te reageren onderstaande button of reageer direct met je CV en motivatie naar recruitment.nl@ocs-consulting.com Voor meer informatie bel: 073-5236000 

No agencies please! Acquisition through this vacancy is not appreciated. O.C.S. Consulting accepts no unwanted help from (recruiting) bureaus. CV’s being sent to any employee of O.C.S. Consulting without a specific assignment/contract will be treated as our property and be used as such, for which no payment is due.

Employee Insights

Kenneth: “For me OCS Consulting is a great company to work for. One would easily say that about the company they work for, however, here every achievement is a real team effort. The focus is on recognising one’s true potential and create an opportunity to use the best capabilities of that person to the fullest. As team lead I have shaped the unit Managed Services and work together with our clients to set it up in such a way that our efforts do best serve their needs. I really recommend working here!”