SAS Data Integration Specialist

Ben je een SAS Data integratie specialist en wil je onze opdrachtgevers voorzien van jou expertise en demonstreer je graag je communicatie vaardigheden? Wil je onderdeel zijn van ons team van experts op het gebied van SAS? Dan heeft OCS Consulting de perfecte functie voor jou!

Jouw profiel
Je combineert diepgaande kennis van SAS producten zoals DI studio en Data Management Studio met toegepaste kennis van data warehouse technieken. Je bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken. Je bent gepassioneerd in het structureren, opzetten en onderhouden van complexe datastromen en je bent je bewust van het belang van kwaliteit, continuïteit en goede documentatie.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?

  • Een afgeronde studie (HBO of hoger) met een IT-gerelateerde specialisatie.
  • Enkele jaren ervaring op het gebied van Data Integratie met SAS.
  • Een analytisch, creatief en probleemoplossend vermogen.
  • Een ondernemende persoonlijkheid.
  • De ambitie om voorop te willen lopen in je vakgebied.
  • Oog voor detail en passie voor kwaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Relevante certificeringen of de bereidheid deze te behalen.

Wij bieden jou
Wordt onderdeel van een organisatie waarbij een langdurige relatie met medewerkers, opdrachtgevers en partners hoog in het vaandel staat. Al onze relaties zijn gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en respect. Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste experts aan te trekken die samen met ons willen groeien. Als beloning krijg je de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende bedrijven en ons team van ervaren en gemotiveerde collega’s. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een reiskostenvergoeding of leaseauto, 28 vakantiedagen, vakantiegeld (8%) en deelname aan ons pensioen.

Waarom OCS Consulting?
OCS Consulting is een zeer succesvol IT consultancy. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van SAS Software en worden door SAS Institute erkent als leidend en toonaangevend door middel van onze gold partner status en het als eerste in Europa behalen van alle competency badges. We zijn actief in verschillende branches zoals finance, retail en overheid. We investeren continue in de kwaliteit van onze organisatie en onze medewerkers zodat we kunnen blijven bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Ons ervaren team en expertise zorgt ervoor dat wij uniek gekwalificeerd zijn om een verschil te maken zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van hun investering in SAS software.

Reageer
Als je denkt dat je waarde kan toevoegen aan ons ervaren team, je wilt gedijen in een uitdagende omgeving van samenwerking en flexibiliteit, je staat te popelen om nieuwe vaardigheden te leren om je volledige potentieel te bereiken en als je een echte teamspeler bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Stuur je sollicitatie naar recruitment.nl@ocs-consulting.com ter attentie van Marlies Nering Bögel.

Bel +31 (0)73 523 6000 voor meer informatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.