Junior Systeembeheerder met ambitie

OCS Consulting is op zoek naar een junior technisch systeem en/of applicatie beheerder om ons uitbreidende team te versterken. Zou jij graag de stap willen maken naar de installatie en het beheer van de toonaangevende software van SAS Institute en wil je graag aan de slag bij een toonaangevende consultancy op het gebied van SAS, lees dan verder…

De functie
Deze functie is tweeledig. De IT-afdeling binnen OCS Consulting staat voor de uitdaging om ondersteuning te bieden aan de snelgroeiende organisatie. Om dat nu én in de toekomst te kunnen doen is het van belang om voortdurend kritisch te kijken naar de informatievoorziening en –systemen. Als junior Systeembeheerder lever je ondersteuning aan het beheren, documenteren, en verbeteren van het IT ecosysteem van OCS Consulting.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor technische ondersteuning aan meer dan 50 collega’s.

Tevens dient je ervaring als opstap voor de intensieve training van waarin je uitgebreid kennis maakt met de SAS software en het SAS platform. Daarnaast zal tevens aandacht worden besteed aan zaken als: distributed computing (high performance/ high availability), security & authentication, etc. Jij bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken.

Jouw profiel
Je bent kritisch, analytisch, en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je werkt gestructureerd en je bent in staat systemen te doorgronden en te ontleden. Je houdt overzicht en kunt vakkundige documentatie en procedures opstellen, onderhouden en naleven. Je bent proactief en denkt op een creatieve en innovatieve manier mee over nieuwe ICT oplossingen. Daarnaast ben je je bewust van het belang van een continue werking van onze systemen binnen de productieomgeving.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde opleiding MBO 4 ICT (Systeembeheerder);
  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als systeembeheerder;
  • Relevante kennis van en werkervaring op het gebied van Windows10, Active Directory, Exchange
  • Kennis van Windows systemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Stressbestendig;
  • Klant- en servicegericht;
  • Teamplayer;
  • Communicatief vaardig;

Wat bieden wij?
Onze werknemers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste mensen aan te trekken die met ons mee willen groeien. In ruil daarvoor bieden wij je de kans om te werken voor de meest toonaangevende organisaties in tal van sectoren. Omdat ieder persoon uniek is stellen we samen een plan op om je persoonlijke doelen te definiëren en te bepalen welke trainingen of cursussen noodzakelijk zijn om deze te realiseren. Uiteraard bieden wij een aantrekkelijk salaris inclusief secundaire voorwaarden zoals een auto/reisvergoeding, 28 vakantiedagen en vakantiegeld (8%) en deelname aan onze pensioenregeling.

Waarom OCS Consulting?
OCS Consulting is een IT consultancy gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij specialiseren ons in het gebruik van SAS software waarbij wij voortdurend investeren in de kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit van ons bedrijf en onze mensen. Op die manier kunnen wij blijven bijdragen aan het succes van onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring en vergaande expertise zijn wij als geen ander in staat om het verschil te maken en onze klanten te helpen om het maximale uit hun investering in SAS software te halen. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze creativiteit die ons in staat stelt om meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageren?
Als jij denkt dat je iets kan toevoegen aan ons ervaren team, als je graag werkt in een uitdagende omgeving, wanneer je staat te popelen om nieuwe vaardigheden te leren en wanneer je een echte teamplayer bent, dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Solliciteer direct op deze functie door gebruik te maken van onderstaande button. Onze collega, Marlies Nering Bögel, zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bel +31 (0)73 523 6000 voor meer informatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.