Linux Expert (SAS)

Ben jij een Linux Expert met werkervaring op het gebied van technische- en applicatie beheer van complexe omgevingen? Wil je onze opdrachtgevers voorzien van jou expertise en demonstreer je graag je communicatie vaardigheden? Wil je daarnaast de uitdaging aangaan om een expert worden in de installatie en beheer van de software van SAS Institute? Dan heeft OCS Consulting de perfecte functie voor jou!

Wat ga je doen?
Na een intensieve training ben jij als Technisch (SAS) expert bij OCS Consulting verantwoordelijk voor het installeren, beheren en onderhouden van het SAS Intelligence Platform van onze opdrachtgevers. Hierin koppel je jouw diepgaande kennis van Linux en het SAS systeem aan een uitstekende kennis van methodologie en standaarden, zoals ITIL en ASL, met als resultaat een optimaal, stabiel functionerende SAS omgeving. Opdrachten variëren van incident- en probleem oplossen tot performance tuning, en van release management tot system monitoring.

Wat wordt er van je verwacht?
Je bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken. Je bent gepassioneerd in het opzetten en onderhouden van complexe en robuuste software omgevingen en je bent je bewust van het belang van kwaliteit, continuïteit en goede documentatie.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?

  • Een afgeronde studie (HBO of hoger) met een IT-gerelateerde specialisatie.
  • Enkele jaren ervaring met Linux
  • Ervaring met configureren, onderhouden en beheren van computersystemen en software applicaties.
  • Je gaat graag de uitdaging aan om een expert te worden op het gebied van SAS
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Relevante certificeringen of de bereidheid deze te behalen.
  • Ervaring met ITIL of ASL is een pré maar geen vereiste.
  • Ervaring met software van SAS Institute is een pré.

Wat bieden wij jou?
Je wordt onderdeel van een organisatie waarbij een langdurige relatie met medewerkers, opdrachtgevers en partners hoog in het vaandel staat. Al onze relaties zijn gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en respect. Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste experts aan te trekken die samen met ons willen groeien. Als beloning krijg je de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende bedrijven. Om er voor te zorgen dat je goed voorbereid bent op deze taak bieden wij jou de benodigde trainingen en leer je de kneepjes van het vak van ervaren en gemotiveerde collega’s. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een reiskostenvergoeding of leaseauto, 24 vakantiedagen, vakantiegeld (8%) en deelname aan ons pensioen.

Waarom OCS Consulting?
OCS Consulting is een succesvol IT consultancy gespecialiseerd in het gebruik van SAS Software en actief in verschillende branches zoals de life science, finance, retail en overheid. We investeren continue in de kwaliteit van onze organisatie en onze medewerkers zodat we kunnen blijven bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Ons ervaren team en expertise zorgt ervoor dat wij uniek gekwalificeerd zijn om een verschil te maken zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van hun investering in SAS software. Belangrijk voor de manier waarop wij werken is onze creativiteit die ons in staat stelt meer te doen met de beschikbare middelen.

Reageer
Wil je onderdeel gaan uitmaken van ons ervaren team, wil je gedijen in een uitdagende omgeving van samenwerking en flexibiliteit, sta je te popelen om nieuwe vaardigheden te leren om je volledige potentieel te bereiken en ben je een echte teamspeler? Dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Solliciteer direct voor deze functie door gebruik te maken van onderstaande button. Onze collega, Marlies Nering Bögel, zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bel +31 (0)73 523 6000 voor meer informatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.