PERSBERICHT SAS Institute NL

OCS Consulting is SAS Reselling Partner of the Year 2016

Huizen, 5 oktober 2016 – OCS Consulting, specialist op het gebied van data-analyse en data management en -integratie, is uitgeroepen tot SAS Reselling Partner of the Year 2016. De award werd uitgereikt tijdens SAS Forum, de grootste business analytics-conferentie van Nederland waar 1250 professionals samenkwamen. Daarnaast werd OCS Consulting het afgelopen jaar ook Gold-partner van SAS.

SAS kende de titel Reselling Partner of the Year toe aan OCS Consulting voor de sterke groei die het liet zien in zowel het gebruik van SAS-software door klanten als de kennisontwikkeling binnen de organisatie zelf.

uitreiking-award“OCS Consulting heeft een ongekende focus op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Het is veelzeggend dat zij maar liefst 35 gecertificeerde SAS-consultants in dienst hebben die samen 50 certificaten hebben behaald op het gebied van data management en datavisualisatie”, zegt Kirsten Hurkens, Partner & ISV-manager bij SAS.

“OCS onderscheidt zich bovendien doordat zij zowel het sales-, implementatie- als beheertraject op zich kunnen nemen.”

De uitreiking van de award op SAS Forum Nederland. Links: Bert Boers, Managing Director SAS Nederland. Rechts: Michael Gomes, Manager SAS Consulting Services bij OCS Consulting.

Indrukwekkend track record

OCS Consulting werkt al ruim 20 jaar als SAS-specialist en heeft met name op het gebied van logistiek, finance en life sciences een indrukwekkend track record opgebouwd met klanten als Nutricia, Triodos en Vos Logistics. Ook wist het dit jaar als eerste reseller de ‘SAS Visualization Badge’ te behalen, wat betekent dat het heeft bewezen datavisualisatieprojecten van start tot einde perfect uit te voeren.

Michael Gomes, Manager SAS Consulting Services bij OCS is trots op de erkenning van SAS: “Het is goed om te zien dat we door continu te investeren in kennis en expertise, ook bij onze partners een sterke reputatie hebben. SAS levert met de software een sterke basis waar wij op kunnen voortbouwen en waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden van hun concurrent. De bekroning tot Gold-partner is daarbij een extra stimulans om samen met SAS nog meer organisaties te helpen het maximale rendement uit hun data te halen.”

Over OCS

OCS Consulting is een van de marktleiders in SAS consultancy in Nederland. Met gespecialiseerde dienstverlening voor data-analyse en -rapportage, business intelligence, data management en data-integratie ondersteunt OCS al sinds 1998 klanten in sectoren als life sciences, financiële dienstverlening, detailhandel en overheid. Meer informatie is beschikbaar via www.ocs­-consulting.nl.

Over SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 80.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd ‘THE POWER TO KNOW’.