SAS Beheerder

Ben je een SAS beheerder met passie voor het ondersteunen en onderhouden van het SAS platform? Wil je onderdeel zijn van ons team van experts op het gebied van SAS? Dan heeft OCS Consulting de perfecte functie voor jou!

Wat wordt er van je verwacht?
Je combineert diepgaande kennis van het SAS platform met kennis van methodologieën als ITIL of ASL. Je bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken. Je bent gepassioneerd en servicegericht en je bent je bewust van het belang van kwaliteit, continuïteit en goede documentatie.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?

  • Een afgeronde studie (HBO of hoger) met een IT-gerelateerde specialisatie.
  • Enkele jaren ervaring op het gebied van SAS beheer.
  • Kennis van Windows en Linux.
  • Een analytisch, creatief en probleemoplossend vermogen.
  • Een ondernemende persoonlijkheid.
  • De ambitie om voorop te willen lopen in je vakgebied.
  • Oog voor detail en passie voor kwaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Relevante certificeringen of de bereidheid deze te behalen.

Wat bieden wij jou?
Je wordt onderdeel van een organisatie waarbij een langdurige relatie met medewerkers, opdrachtgevers en partners hoog in het vaandel staat. Al onze relaties zijn gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en respect. Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste experts aan te trekken die samen met ons willen groeien. Als beloning krijg je de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende bedrijven en ons team van ervaren en gemotiveerde collega’s. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een reiskostenvergoeding of leaseauto, 24 vakantiedagen, vakantiegeld (8%) en deelname aan ons pensioen.

Waarom OCS Consulting?
OCS Consulting is een zeer succesvol IT consultancy. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van SAS Software en worden door SAS Institute erkend als leidend en toonaangevend door middel van onze gold partner status en het als eerste in Europa behalen van alle competency badges. We zijn actief in verschillende branches zoals finance, retail en overheid. We investeren voortdurend in de kwaliteit van onze medewerkers en onze organisatie zodat we kunnen blijven bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Ons ervaren team en onze expertise zorgen ervoor dat wij uniek gekwalificeerd zijn om een verschil te maken zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van hun investering in SAS software.

Reageer
Wil je onderdeel gaan uitmaken van ons ervaren team, wil je gedijen in een uitdagende omgeving van samenwerking en flexibiliteit, sta je te popelen om nieuwe vaardigheden te leren om je volledige potentieel te bereiken en ben je een echte teamspeler? Dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Solliciteer direct op deze functie door gebruik te maken van onderstaande button. Onze collega, Marlies Nering Bögel, zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bel +31 (0)73 523 6000 voor meer informatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.