Linux Expert (SAS)

Ben jij een Linux Expert met werkervaring op het gebied van technische- en applicatie beheer van complexe omgevingen? Wil je onze opdrachtgevers voorzien van jou expertise en demonstreer je graag je communicatie vaardigheden? Wil je daarnaast de uitdaging aangaan om een expert worden in de installatie en beheer van de software van SAS Institute? Dan heeft OCS Consulting de perfecte functie voor jou!

Na een intensieve training ben jij als Technisch (SAS) expert bij OCS Consulting verantwoordelijk voor het installeren, beheren en onderhouden van het SAS Intelligence Platform van onze opdrachtgevers. Hierin koppel je jouw diepgaande kennis van Linux en het SAS systeem aan een uitstekende kennis van methodologie en standaarden, zoals ITIL en ASL, met als resultaat een optimaal, stabiel functionerende SAS omgeving. Opdrachten variëren van incident- en probleem oplossen tot performance tuning, en van release management tot system monitoring.

Je bent gemotiveerd, gedreven en ziet uitdaging in een gestructureerde aanpak van zaken. Je bent gepassioneerd in het opzetten en onderhouden van complexe en robuuste software omgevingen en je bent je bewust van het belang van kwaliteit, continuïteit en goede documentatie.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?
  • Een afgeronde studie (HBO of hoger) met een IT-gerelateerde specialisatie;
  • Enkele jaren ervaring met Linux;
  • Ervaring met configureren, onderhouden en beheren van computersystemen en software applicaties;
  • Je gaat graag de uitdaging aan om een expert te worden op het gebied van SAS;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Relevante certificeringen of de bereidheid deze te behalen;
  • Ervaring met ITIL of ASL is een pré maar geen vereiste;
  • Ervaring met software van SAS Institute is een pré.

Wat bieden wij jou?

Word onderdeel van een organisatie waarbij een langdurige relatie met medewerkers, opdrachtgevers en partners hoog in het vaandel staat. Al onze relaties zijn gebaseerd op samenwerking, vertrouwen en respect. Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes en wij streven ernaar de beste experts aan te trekken die samen met ons willen groeien. Als beloning krijg je de mogelijkheid samen te werken met toonaangevende bedrijven en ons team van ervaren en gemotiveerde collega’s. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een reiskostenvergoeding, 24-28 vakantiedagen, de mogelijkheid extra vakantiedagen te verkrijgen,, 8% vakantiegeld en deelname aan ons pensioen.

Waarom OCS Consulting?

OCS Consulting is een zeer succesvol IT consultancy. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van SAS Software en worden door SAS Institute erkend als leidend en toonaangevend door middel van onze gold partner status en het als eerste in Europa behalen van alle competency badges. We zijn actief in verschillende branches zoals finance, retail en overheid. We investeren continue in de kwaliteit van onze organisatie en onze medewerkers zodat we kunnen blijven bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Ons ervaren team en expertise zorgt ervoor dat wij uniek gekwalificeerd zijn een verschil te maken zodat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van hun investering in SAS software.

Reageer

Wil je onderdeel gaan uitmaken van ons ervaren team? Wil je gedijen in een uitdagende omgeving van samenwerking en flexibiliteit? Sta je te popelen nieuwe vaardigheden te leren om je volledige potentieel te bereiken? En ben je een echte teamspeler? Dan is OCS Consulting het juiste bedrijf voor jou!

Please use the button below to apply or call Marlies Nering Bögel at +31 (0)73 523 6000 for more information.

No agencies please!  Acquisition through this vacancy is not appreciated. O.C.S. Consulting accepts no unwanted help from (recruiting) bureaus. CV’s being sent to any employee of O.C.S. Consulting without a specific assignment/contract will be treated as our property and be used as such, for which no payment is due.

Employee Insights

Rocco: "Mijn functie IT (SAS) Consultant is erg veelzijdig. Elke dag kan weer anders zijn. Je komt met veel verschillende mensen in aanraking, uit alle niveaus van een organisatie. Ook ben je actief voor veel verschillende klanten in verschillende werkbranches. Dit is ook wat ik dan erg leuk vind aan de rol als IT Consultant bij OCS Consulting. Doordat je op zoveel verschillende omgevingen actief bent, bouw je in een kort tijdsbestek een erg groot portfolio op van verschillende branches en organisaties."